Logo Diputació Barcelona
Xarxa mobal
Jornades
V Jornada tècnica de seguretat viària:

Des de ja fa uns anys la Diputació de Barcelona a través de l'Oficina Tècnica de Mobilitat i Seguretat Vial Local, promou les jornades tècniques de seguretat viària que al llarg d'aquests anys han esdevingut el punt de trobada anual dels tècnics, professionals i responsables polítics que tenen la seguretat viària com especial preocupació.

Enguany la jornada vol aprofundir en el coneixement de la responsabilitat patrimonial i penal dels ajuntaments derivada dels accidents de trànsit.

La responsabilitat dels ajuntaments serà analitzada amb un enfocament temporal discriminat en tres fases: abans de l'accident, abans de la reclamació i després de la reclamació.

Volem donar als tècnics responsables dels Ajuntaments eines pràctiques i coneixements útils per apaivagar preventivament el risc existent, enfocar amb avantatge les negociacions prèvies tot utilitzant una estratègia anticipativa i finalment, si és necessari, enfrontar-se amb èxit a un procés judicial.

Objectius

Donar als tècnics responsables dels Ajuntaments eines i coneixements per reduir i el risc existent de patir accidents de trànsit, enfocar amb avantatge les negociacions prèvies tot utilitzant una estratègia anticipativa i finalment, si és necessari, enfrontar-se amb èxit a un procés judicial.

Destinataris

- Enginyers i Arquitectes municipals.

- Altres tècnics i polítics responsables de les àrees d'infrastructures viàries i del control i gestió del trànsit.

- Responsables de les assessories jurídiques dels ajuntaments.


2006 - 2015. Xarxa MOBAL. Gerència de Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat. Diputació de Barcelona.
934 022 195 | xarxamobal@diba.cat | C/ Comte d'Urgell, 187. 08036 Barcelona

Avís legal