Logo Diputació Barcelona
Xarxa mobal

Vídeo del mes

última actualització: 18/02/2020
Enviar  |  Subscripció

Publicitat a les parades de bus

Sovint quan agafem el transport públic, especialment quan agafem l’autobús hem d’esperar-nos una estona a que el proper vehicle arribi. Aquest temps que restem immòbils en el mateix punt, i sense masses coses a fer, no passa inadvertit per a les empreses de màrqueting i publicitat com un espai idoni per a captar l’atenció dels usuaris del transport públic de les maneres més inversemblants i originals. 

Amb les tecnologies actuals, cameres, efectes visuals, tecnologia mòbil i, sobretot, una curiositat insaciables de les persones per a apropar-se a tot allò que surti de la normalitat fan que aquestes campanyes de publicitat siguin d’un impacte increïble. 

En el següent article us mostrem alguns vídeos que parlen per si sols i que mostren el grau d’originalitat a que poden arribar aquestes campanyes. 

Tot i que aquestes campanyes no serveixen per a promocionar el transport públic de manra directa, si que contribueixen a dotar de més atractiu el fet de moure's en transport públic. De fet, la majoria de campanyes publicitàries vinculades als cotxes intenten desenvolupar la idea que moure's en un cotxe determinat és molt més que un simple desplaçament sinó que és una experiència, quelcom que desperta emocions.

En certa manera aquestes campanyes també transmeten aquesta idea del transport públic, és a dir, d'un entorn o no només ens movem, sinó un espai de la ciutat on hi passen coses i que també desperta emocions i experiències. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

T'ha interessat aquest article? Doncs pots subscriure't al butlletí de la Xarxa MOBAL - pàgina de subscripció al butlletí MOBAL

Si tens referència d'algun vídeo o document que no figura en aquesta llista i vols publicar-lo ens ho pots fer saber en la següent adreça de correu electrònic: xarxamobal@diba.cat


2006 - 2015. Xarxa MOBAL. Gerència de Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat. Diputació de Barcelona.
934 022 195 | xarxamobal@diba.cat | C/ Comte d'Urgell, 187. 08036 Barcelona

Avís legal