Logo Diputació Barcelona
Xarxa mobal

Plans de mobilitat

Exposició: Mobilitat 2.0, cap a una nova cultura de la mobilitat

La Diputació de Barcelona, mitjançant la Gerència de Serveis d’Infraestructures Viàries i Mobilitat posa a la disposició dels municipis l’exposició Mobilitat 2.0, cap a una nova cultura de la mobilitat.

La mostra té com a objectiu principal donar a conèixer com s’està treballant la mobilitat des de l’administració local. Per fer-ho, l’exposició planteja una sèrie de reflexions sobre el model de mobilitat actual i les problemàtiques que està generant l’ús abusiu del vehicle privat als nuclis urbans, com són la contaminació atmosfèrica, els accidents de trànsit, l’ocupació de l’espai públic o el col•lapse circulatori.

L’exposició també mostra diferents actuacions dutes a terme als municipis de la província de Barcelona en l’àmbit de la mobilitat, la seguretat viària i l’accessibilitat.

El format de l’exposició consta de 7 pannells de 2,5 m. d’alt per 2.5 m. d’ample que s’instal·len sobre estructures metàl·liques de suport. Tot el material és facilment transportable per tal de poder fer que l’exposició sigui itinerant i que es pugui instal•lar en aquells municipis que ho desitgin.

Per tal de sol·licitar l’exposició es pot fer enviant un correu electrònic a xarxamobal@diba.cat, indicant el municipi i les dates en que es voldria utilitzar l’exposició.

En el següent enllaç es poden consultar els continguts de l’exposició.


2006 - 2015. Xarxa MOBAL. Gerència de Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat. Diputació de Barcelona.
934 022 195 | xarxamobal@diba.cat | C/ Comte d'Urgell, 187. 08036 Barcelona

Avís legal