Logo Xarxa MOBAL
Diputaci de Barcelona. 纑ea de Territori i Espais Naturals
Democr郼ia i mobilitat
26/04/2019

"La mobilitat, més que una qüestió de diners o tecnologia és una qüestió d'igualtat, d'equitat" 

Gran lliçó de democràcia, equitat, governança i gestió de la mobilitat del Sr. Enrique Peñalosa, alcalde de Bogotà (Colòmbia), entre els anys 1998 a 2001 i entre els anys 2015 a 2019. 

Va convertir les polítiques de mobilitat i transport en una de les banderes del seu mandat, amb decisions polítiques valentes, en favor del transport públic, creant la xarxa de busos d'alta capaditat Transmilenio, però també per millora les condicions de mobilitat a peu. 

En aquest vídeo explica els vincles entre la mobibilitat i la democràcia, entesa com el procés pel qual la ciutadania aconsegueix millors condicions de vida per a tothom, més equitat i justícia social. Això passa, forçosament, per una equitat i una justicia social en la gestió de l'espai pública i també de la mobiltiat, prioritzant aquelles decisions que més benefici aporten al conjunt de la comunitat. 

 

Cercador de videos


Cerca per paraula:

Butlletí MOBAL


T'ha interessat aquest contingut? Doncs pots subscriure't al butlletí de la Xarxa MOBAL i t'enviarem els articles que publiquem al teu correu electrònic

2006 - 2018. Xarxa MOBAL. Ger鑞cia de Serveis d'Infraestructures Vi鄏ies i Mobilitat. Diputació de Barcelona.
934 022 195 | xarxamobal@diba.cat | C/ Comte d'Urgell, 187. 08036 Barcelona

Pol韙ica de privacitat