Logo Xarxa MOBAL
Diputaci de Barcelona. rea de Territori i Espais Naturals

Consulta temtica sobre Informaci i sensibilitzaci

Articles

La relaci entre mobilitat i salut explicada en 10 grfics
18/07/2018

Que el model de mobilitat basat en l’hegemonia del vehicle privat motoritzat té impactes sobre la nostra qualitat de vida no és cap secret i, de fet, ja hi ha diverses evidències científiques que així ho demostren. Un dels majors impactes que té aquest model de mobilitat és sobre la salut.

En aquest article presentem, de forma resumida, alguns dels aspectes més rellevants que relacionen la mobilitat amb la salut i el seu impacte i ho fem mitjançant 10 gràfics prou clarificadors.


El metrominuto es popularitza
16/03/2016

El Metrominuto és un plànol sinòptic que marca els temps de desplaçament a peu entre els principals punts de la ciutat.

La iniciativa va néixer a Pontevedra l’any 2011 i al llarg dels darrers anys desenes de municipis n’han elaborat de similars.


10 preguntes a fer-se abans dimplementar una actuaci push & pull
09/03/2016

El següent article resumeix l’estudi realitzat conjuntament per la Diputació de Barcelona i l’AMTU i que té per objectiu detectar aquells aspectes clau que poen ajudar a implementar actuacions push & pull (aquelles que suposen una limitació del vehicle privat per potenciar els mitjans de transport més sostenibles)2006 - 2018. Xarxa MOBAL. Gerncia de Serveis d'Infraestructures Viries i Mobilitat. Diputació de Barcelona.
934 022 195 | xarxamobal@diba.cat | C/ Comte d'Urgell, 187. 08036 Barcelona

Poltica de privacitat