Logo Xarxa MOBAL
Diputaci de Barcelona. rea de Territori i Espais Naturals
Poltiques de privacitat
En aquesta pgina hi podeu trobar la informaci del vostre inters referent a les poltiques de privacitat i s de les dades personals a la Xarxa MOBAL.

Responsable de la gesti de les dades

Diputaci de Barcelona (Rambla Catalunya 126, 08008 - Barcelona)

Delegaci de Protecci de Dades: dpd@diba.cat

Dades que es recullen

Les dades recollides per la Xarxa MOBAL sn estrictament les que l'usuari facilita a travs del formulari de registre d'usuari, s a dir: Nom, Cognoms, Municipi de treball, Entitat o empresa, Crrec i correu electrnic

Altres destinataris de les dades recollides per la Xarxa MOBAL

Les dades recollides per la Xarxa MOBAL no sn utilitzades per cap altre servei, nicament sn utilitzades per la Xarxa MOBAL amb la finalitat expressada en els segents apartats.

Finalitat de la recollida de dades

Les dades recollides per la Xarxa MOBAL s'utilitzen exclusivament per a fer arribar informacions d'inters en l'mbit de la mobilitat, seguretat viria i accessibilitat. Els canals d'enviament de les informacions seran mitjanant el correu electrnic facilitat en el moment de la inscripci a la Xarxa MOBAL.

Vigncia i conservaci de les dades

Les dades recollides es conservaran de manera permanant a les bases de dades de la Xarxa MOBAL

Processos automatitzats i s de les galetes

La Xarxa MOBAL no realitza cap procs automatitzat amb les dades facilitades, ni fa s de les galetes per obtenir i/o guardar dades de carcter personal.

Drets de l'usuari respecte a les dades personals

Els usuaris de la Xarxa MOBAL tenen dret a conixer les dades personals emmagatzemades als fitxers de la Xarxa MOBAL, rectificar, modificar i/o eliminar les dades personals, denegar i/o limitar el tractament que es fa d'aquestes dades.

Malgrat confiem que per la via de contacte amb la nostra Delegada de Protecci de Dades li haurem pogut resoldre qualsevol materia relacionada amb la seva privacitat, si ho estima oport pot presentar una reclamaci davant de l'Autoritat Catalana de Protecci de Dades (APDCAT) a travs del seu web

Inici de sessiò2006 - 2018. Xarxa MOBAL. Gerncia de Serveis d'Infraestructures Viries i Mobilitat. Diputació de Barcelona.
934 022 195 | xarxamobal@diba.cat | C/ Comte d'Urgell, 187. 08036 Barcelona

Poltica de privacitat