Logo Diputaci Barcelona
Xarxa mobal
Formació

Totes les activitats formatives de l'any 2017

Universitat Politcnica de Catalunya (UPC) - BarcelonaTech
Universitat Politcnica de Catalunya (UPC) - BarcelonaTech, Barcelona
10 de febrer de 2017

OBJECTIUS:

 

 • Obtenir una visió global, estratègica i tecnològica per a la presa de decisions en la gestió de les smart cities i la mobilitat intel·ligent.
   
 • Conèixer les eines TIC i les tendències en intelligent transport systems (ITS), així com els mètodes i instruments que permetin aplicar la solució més òptima i eficient.
   
 • Analitzar la mobilitat i proposar i implantar els sistemes i tecnologies més eficients, des d'una visió integrada i pluridisciplinària, així com valorar les seves implicacions respecte el territori i els ciutadans, i el seu impacte a l'activitat econòmica de l'entorn.
   
 • Elaborar estudis i projectes d'smart mobility que compleixin els estàndards internacionals de rendibilitat tècnica, econòmica, ambiental i social.
   
 • Planificar, projectar i gestionar els recursos, i dirigir equips multidisciplinars en les diferents vessants de l'smart mobility

 


Collegi d
Collegi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya i Diputaci de Barcelona, Barcelona
28 dabril | 5, 12, 19 i 26 de maig | 2, 9 i 16 de juny 2017

Collegi d
Collegi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, Barcelona
Del 20 de setembre al 20 de desembre

Donar a conèixer les principals activitats que es desenvolupen al Port de Barcelona. Conèixer de primera mà, com en l’actualitat el tamany de les infraestructures del Port permeten atendre els actuals requeriments del tràfic mundial tant de mercaderies com de passatge i dels serveis que es desenvolupen en aquestes instal·lacions.

El curs està impartit per professionals del Port de Barcelona.


Collegi d
Collegi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, Barcelona
Del 28 de setembre al 21 de desembre (tots els dijous)

Aportar una visió global de les xarxes de les ciutat, el coneixement de com es planifiquen, projecten, construeixen i gestionen, així com les eines del tractament de dades que permetrà als assistents implementar els sistemes i tecnologies més eficients en aquest àmbit.


Diputaci de Barcelona i Collegi d
Diputaci de Barcelona i Collegi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, Barcelona
6, 20 i 27 doctubre | 3, 10, 17 i 24 de novembre | 1 de desembre 2017
Beques:

La Diputació de Barcelona disposa de beques per a finançar el 100% del cost del curs per a tècnics municipals de mobilitat. Per més informació i/o sol·licitud es pot fer a través del correu electrònic: xarxamobal@diba.cat

Formació específica sobre la gestió de la mobilitat urbana. El curs aprofundeix en els diferents aspectes tècnics de la gestió de la mobilitat local com la seguretat viària, els camins escolars o la mobilitat als polígons industrials, entre d’altres. A través de casos reals, també s’analitzarà la gestió del trànsit o del transport públic urbà de municipis com Sabadell o Lleida.


Collegi d
Collegi d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Catalunya, Barcelona
Del 19 doctubre al 9 de novembre

Formar i aprofundir en la millora del disseny de les infraestructures al servei de la bicicleta i de les seves polítiques de promoció.


 Escola de Prevenci i Seguretat Integral (UAB)
Escola de Prevenci i Seguretat Integral (UAB), Bellaterra (Campus UAB)
del 03/11/2017 al 02/12/2017

El programa contempla les eines que es requeriran de l'expert en peritacions i reconstrucció d'accidents de trànsit. Inclou:

 • Marc normatiu
 • Elements pericials
 • Procés d'investigació
 • Metodologia d'elaboració de l'informe pericial

 

Es fa especial incidència en les mesures de frenada del vehicle per explicar el moviment que s'ha produït en cas d'accident amb altres vehicles, mobiliari urbà i/o amb víctimes.

La part pràctica inclou la física del moviment, l'elaboració dels informes, la presentació i defensa de la prova pericial, i es concreta en la presentació i superació del cas:

 • 16 hores tutoritzades on-line: Mitjançant documentació penjada a la intranet de la EPSI-UAB i/o entregats en format electrònic durant el curs per tal de fer els càlculs i mesures que s'incorporaran a l'informe pericial.
 • 8 hores de visualització de vídeos de reconstrucció d'accidents i infografies penjades a l'aula virtual.
 • 12 hores de treball personal per completar l'elaboració de l'informe pericial que es pugui incorporar al procés judicial.

 


Cercador d'actes formatius


Any:

Afegir un acte formatiu


Per incorporar un curs ens podeu fer arribar la informació a xarxamobal@diba.cat

Butlletí MOBAL


T'ha interessat aquest contingut? Doncs pots subscriure't al butlletí de la Xarxa MOBAL i t'enviarem els articles que publiquem al teu correu electrònic

2006 - 2018. Xarxa MOBAL. Gerncia de Serveis d'Infraestructures Viries i Mobilitat. Diputació de Barcelona.
934 022 195 | xarxamobal@diba.cat | C/ Comte d'Urgell, 187. 08036 Barcelona

Poltica de privacitat