Logo Diputació Barcelona
Xarxa mobal

Bones pràctiques

Convocatòria de recopilació de bones pràctiques en camins escolars

Des de la Gerència de Serveis d’Infraestructures Viàries i Mobilitat de la Diputació de Barcelona estem redactant un estudi d’Avaluació de Camins Escolar. Trobem de vital importància fer un seguiment de les actuacions proposades durant els darrers anys als entorns escolars, tant per aprendre de les errades com dels encerts. Mitjançant aquest estudi podrem valorar la conveniència d’aplicar diferents mesures en estudis o projectes posteriors així com de modificar-ne alguns aspectes per tal de millorar-les o, de no tornar-les a proposar més.

Conceptes com els agents implicats i l’èxit o no del projecte segons el grau de participació dels diferents actors (professors, alumnes, pares, tècnics...), d’on va sorgir la iniciativa de redactar un estudi de camins escolars (escoles, Ajuntament, pares, alumnes), els principals impediments per a realitzar les propostes (pressupost, personal, organització, cansament, disfuncions temporals...). Tot això són dades que, un cop analitzades, ens poden mostrar nous camins per assolir antics objectius i, per què no, també nous reptes.

Revisar objectivament la feina feta és treballar per millorar, en aquest cas, per millorar la qualitat de vida dels infants en els entorns escolars.

Per aquest motiu, us demanem que ens ajudeu en aquesta recerca facilitant-nos la documentació tècnica de què disposeu al respecte, així com les vostres experiències i comentaris que, ben segur són molt enriquidors per a nosaltres.

Per fer arribar un projecte rellevant només cal enviar a xarxamobal@diba.cat, una breu descripció del projecte, les dades de contacte i, si se’n disposa, la documentació associada.

Per més informació podeu contactar amb nosaltres al telèfon 934.022.195


2006 - 2015. Xarxa MOBAL. Gerència de Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat. Diputació de Barcelona.
934 022 195 | xarxamobal@diba.cat | C/ Comte d'Urgell, 187. 08036 Barcelona

Avís legal