Logo Diputació Barcelona
Xarxa mobal
Jornades
III Jornada tècnica de seguretat viària 2007:
triptic jornada seguretat viària 2007

La Diputació de Barcelona, mitjançant l'Àrea d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge, promou anualment unes jornades tècniques en matèria de seguretat viària orientades als responsables políitics i tècnics de les administracions locals de la província.

En la celebració de la I Jornada es van donar a conèixer els marcs de referència de les administracions en matèria de seguretat viària: el "Plan Estratégico de Seguridad Vial 2005 - 2008" elaborat per la DGT i el "Pla Català de Seguretat Viària 2005 - 2007" elaborat pel SCT. La jornada es va completar amb la presentació de bones pràctiques desenvolupades en aquesta matèria a la demarcació.

Posteriorment, en la II Jornada, es va prestar especial atenció a l'instrument per a planificar les estratègies locals en matèria de seguretat viària, el Pla Local de Seguretat Viària (PLSV), analitzant-ne el seu abast i contingut. Finalment es varen donar a conèixer diferents PLSV elaborats a la província.

Enguany, en la celebració de la III Jornada, i fruit de l'aplicació al llarg d'aquests anys dels diferents plans estratègics en matèria de seguretat viària establerts a escala i autonòmica, es farà un balanç de l'estat actual de la gestió de la seguretat viària a escala local. Tanmateix, es continuarà atorgant un espai específic a les pràctiques desenvolupades en aquesta matèria pels ajuntaments de la demarcació.

Objectius:

  • Conèixer l'actual marc de referència de les administracions públiques pel que fa a la gestió de la seguretat viària lcoal.
  • Exposar les experiències més innovadores que s'han dut a terme a la província en matèria de seguretat viària local.

Destinataris:

  • Polítics i tècnics responsables d'àrees relacionades amb la seguretat viària local
  • Acadèmics i consultors que treballin en l'àmbit de la planificació i gestió de la seguretat viària.
  • Càrrecs institucionals i tècnics d'associacions, federacions i agrupacions dedicades a temes sectorials o integrals amb la seguretat viària.


2006 - 2015. Xarxa MOBAL. Gerència de Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat. Diputació de Barcelona.
934 022 195 | xarxamobal@diba.cat | C/ Comte d'Urgell, 187. 08036 Barcelona

Avís legal