Logo Diputació Barcelona
Xarxa mobal
Jornades
VIII Jornada tècnica de mobilitat 2012:

Data: 21 de juny de 2012

Hora: de 9:00 a 14:00

Lloc: Centre Francesca Bonnemaison


L'any 2004 la Diputació de Barcelona va iniciar l'organització de les jornades tècniques de mobilitat que amb el pas dels anys s'han consolidat com a referent tècnic per als responsables de planificar i gestionar la mobilitat urbana. Amb la voluntat de continuar amb aquesta tasca enguany arribem a la seva VIII edició.

La temàtica de la jornada d'enguany es centra en la gestió de l'accés als espais comercials urbans. Conjugar la mobilitat amb l'activitat comercial no resulta gens fàcil. L'accessibilitat és clau per a la competitivitat del comerç però la confluència d'usuaris que accedeixen al centre amb diferents mitjans de transport converteixen l'espai públic en un bé limitat. Per a donar resposta a totes aquestes demandes esdevé necessària una planificació integral que ordeni i gestioni l'espai dels centres urbans en funció de les necessitats comercials, però també donant una solució als diferents mitjans de transport.

Durant aquesta jornada, us presentarem tot un conjunt d'eines i experiències que contribueixen a millorar l'accessibilitat als centres urbans i plantejar-hi noves estratègies d'ordenació i gestió de l'aparcament.

La jornada també servirà per presentar el llibre L'aparcament en els espais comercials urbans on s'exposen diferents experiències de gestió de l'aparcament al centre urbà i es fan tot un seguit de propostes de millora. Aquesta publicació ha estat elaborada conjuntament per l'Àrea de Territori i Sostenibilitat i l'Àrea de Desenvolupament Econòmic i Ocupació de la Diputació de Barcelona.


2006 - 2015. Xarxa MOBAL. Gerència de Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat. Diputació de Barcelona.
934 022 195 | xarxamobal@diba.cat | C/ Comte d'Urgell, 187. 08036 Barcelona

Avís legal