Logo Diputació Barcelona
Xarxa mobal

Inscripció a la Xarxa MOBAL

La Xarxa MOBAL és una xarxa dedicada exclusivament a la gestió i la planificació de la mobilitat local, i per tant està especialment orientada a totes aquelles persones que desenvolupen tasques en aquest àmbit, i en concret a:
  • Responsables polítics i tècnics de la mobilitat i la seguretat viària dels ajuntaments;
  • Tècnics d'altres administracions públiques;
  • Empreses i professionals del sector (enginyeria, consultoria, construcció, serveis, transport públic, etc.);
  • Entitats implicades en la mobilitat urbana.

Inscripció a la Xarxa MOBAL:

Un dels objectius de la Xarxa MOBAL és crear un espai comú entre tots els responsables de la mobilitat local dels municipis de la demarcació.

És per això que s'està treballant per recopilar la informació de les persones que formen l'equip de gestió de la mobilitat de cada municipi. Si us voleu inscriure a la Xarxa MOBAL, ho podeu fer a través del formulari següent.

Quins beneficis en podeu obtenir:

L'enviament periòdic del butlletíMOBAL, amb informacions com l'últim quadern de mobilitat, recull de premsa dels temes d'actualitat, convocatòries de subvencions i ajudes vigents, agenda mensual, bones pràctiques, etc.

  • Condicions especials en activitats organitzades en l'àmbit de la mobilitat local.
  • Opinar i participar en els continguts del web MOBAL.
  • Directori de professionals de diferents àmbits que treballen la temàtica de la mobilitat local.
  • Els programes d'actuació en mobilitat dels municipis de la demarcació de Barcelona (informació només per als tècnics municipals).

Formulari d'inscripció:

Nom:
Cognoms:
Entitat:
Càrrec:
Adreça:
Codi postal:
Municipi:
Telèfon:
Adreça electrònica:
 
This Is CAPTCHA Image

Escriviu els números que veieu en vermell en el requadre de text. Això es fa per evitar l'entrada de comentaris spam. Gràcies
La Xarxa MOBAL té un espai d'accés restringit als socis de la Xarxa. A través d'aquest espai es pot consultar el directori de tots els socis de la Xarxa MOBAL. Un cop confirmada la vostra inscripció se us enviarà per correu electrònic la contrasenya per accedir a aquest espai.
Vull que la meva informació figuri al directori de la Xarxa MOBAL
Vull rebre el butlletí mensual de la Xarxa MOBAL
Vull rebre el butlletí setmanal amb recull de premsa, agenda i avisos de subvencions
He llegit i accepto les condicions d'inscripció a la Xarxa MOBAL
Informació legal

Les dades personals que ens proporcioneu quan empleneu aquest formulari seran tractades per la Gerència de Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat de l'Àrea d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge de la Diputació de Barcelona, amb domicili al C. Comte d'Urgell, 187, 08036 Barcelona, amb la finalitat de permetre i mantenir l'accés i ús de les eines i els recursos de la web MOBAL, així com per a dirigir-vos, per part de la Gerència de Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat, comunicacions informatives pròpies de les seves activitats, incloses comunicacions per mitjans electrònics.

L'ús de les dades contingudes en aquesta pàgina és lliure, sempre i quan es citi la font. Els usuaris inscrits a la Xarxa Mobal es comprometen a fer un bon ús de les dades que es publiquen en aquesta web. L'ús de les dades del directori de contacte queda restringit, únicament, a les informacions de caràcter tècnic, quedant exclòs qualsevol altre ús, com per exemple l'ús comercial.

Podreu exercir els vostres drets d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació mitjançant comunicació escrita dirigida a la Gerència de Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat a l'adreça indicada en l'apartat de Contactar.


2006 - 2015. Xarxa MOBAL. Gerència de Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat. Diputació de Barcelona.
934 022 195 | xarxamobal@diba.cat | C/ Comte d'Urgell, 187. 08036 Barcelona

Avís legal