Logo Diputació Barcelona
Xarxa mobal

Actualitat

Última actualització 14/12/2010
Imprimir  |  Enviar  |  Suscripció a MOBAL

S'obre el període de sol•licituds per a la convocatòria de suport als serveis i a les activitats locals 2011

La Diputació destina 40 milions d'euros el 2011, a través del Catàleg de concertació, a donar suport a la prestació de serveis i activitats dels més de 500 ens locals adherits al Pla de concertació.

El suport de la Diputació a la prestació de serveis i activitats locals es presenta en el Catàleg de concertació 2011, que conté 178 recursos d'assistència i cooperació agrupats en 64 programes de concertació. Per a l'any 2011, la dotació pressupostària de la convocatòria serà de 40 milions d'euros, igualant els recursos de l'any 2010, i mantenint un cicle de gestió que permet una resolució més avançada dels ajuts econòmics i afavoreix el finançament de les actuacions.

En l’àmbit de les carreteres locals i de la mobilitat els serveis i activitats que s’incorporen al Catàleg i que els ens locals poden sol•licitar són els següents:

 • Control de qualitat en obres públiques municipals  [més informació]
  Data límit: 31/12/2011
 • Efectes territorials de la implantació de noves infraestructures [més informació]
  Data límit: 30/09/2011
 • Elaboració d’inventaris i plans de camins d’interès territorial d’àmbit comarcal [més informació]
  Data límit: 31/12/2011
 • Elaboració de plans i estudis de mobilitat urbana [més informació]
  Data límit: 31/03/2011


Per primera vegada, tramitació electrònica

Les sol•licituds d'aquests recursos es gestionaran, per primera vegada, de forma electrònica a través de la pàgina web de la Diputació. El nou portal de tramitació electrònica, anomenat Concert@, inclou una àrea pública amb manuals d'ajuda, guies d'ús, vídeos tutorials i serveis d'assistència per als equips locals. Des d'aquest espai es pot realitzar la descàrrega dels formularis de sol•licitud, personalitzats per a cada ens local, per a la seva preparació i complementació. Posteriorment, aquests formularis s'han de trametre des de l'accés restringit del portal al qual hi tenen accés els alcaldes, presidents i secretaris dels ens locals adherits al Pla de concertació.

El lloc de tramitació electrònica permet la comunicació bidireccional entre la Diputació i els ens locals, amb garantia de legalitat a partir de la signatura electrònica. També facilita als responsables locals fer el seguiment de l'estat dels seus expedients i assabentar-se de les darreres novetats del Pla de concertació mitjançant l'àrea de notícies.

Aquesta innovació impulsa una comunicació més àgil de les necessitats dels ens locals, una simplificació del tràmit de sol•licitud i una gestió més sostenible. En definitiva, aquest instrument representa un nou impuls a les polítiques de proximitat entre els ens locals i la Diputació de Barcelona.

Tota la informació relativa a la convocatòria 2011 i a la tramitació electrònica de sol•licituds està disponible en el nou Portal de tramitació.

T'ha interessat aquesta notícia? Doncs pots subscriure't al butlletí de la Xarxa MOBAL - pàgina de subscripció al butlletí MOBAL

Si tens referència d'alguna notícia o document que no figura en aquesta llista i vols publicar-lo ens ho pots fer saber en la següent adreça de correu electrònic: xarxamobal@diba.cat


2006 - 2015. Xarxa MOBAL. Gerència de Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat. Diputació de Barcelona.
934 022 195 | xarxamobal@diba.cat | C/ Comte d'Urgell, 187. 08036 Barcelona

Avís legal