Logo Diputació Barcelona
Xarxa mobal

Actualitat

Última actualització 15/04/2010
Imprimir  |  Enviar  |  Suscripció a MOBAL

S'aprova la nova convocatòria del Fons Estatal pel Treball i la Sostenibilitat Local

Els projectes relacionats amb la mobilitat urbana són un dels objectius prioritaris d’aquest nou Fons

El passat 23 d'octubre el Consell de Ministres va aprovar una nova convocatòria del Fons Estatal pel Treball i la Sostenibilitat Local. El nou Fons està dotat amb 5.0000 M€ que els municipis podran invertir en projectes de desenvolupament sostenible i innovació econòmica i social.

En concret, els projecte que es podran finançar a través del Fons són:

  • Projectes de sostenibilitat econòmica: parc empresarials, científics i tecnològics; infraestructures d’innovació i desenvolupament tecnològic; desenvolupament i accés a les xarxes de telecomunicacions de nova generació, etc.

  • Projectes de sostenibilitat ambiental: estalvi i eficiència energètica i recursos hídrics; accessibilitat i ús d’energies renovables; mobilitat urbana sostenible; reforç de mitjans de transport menys contaminants.

  • Projectes de sostenibilitat social: centres de serveis socials, sanitaris, culturals i esportius; despeses corrents destinades a serveis socials, principalment educació i atenció a persones en situació de dependència.


L'objectiu del Fons, com en l'anterior convocatòria, és la creació de llocs de treball, per això totes les persones que es contractin per a dur a terme les obres hauran d'estar registrades com a sol.licitants de feina i es donarà prioritat a aquelles persones que portin més de 12 mesos en situació d'atur.

La data límit de presentació de propostes finalitza el 27 de gener del 2010.

Aquest nou Fons arriba després de la bona acollida del FEIL del 2008, que va suposar la inversió de 8.000 M€ d’euros en projectes de les administracions locals i que va permetre la realització de 30.772 projectes i la creació de 421.732 llocs de treball.


Per a més informació:

T'ha interessat aquesta notícia? Doncs pots subscriure't al butlletí de la Xarxa MOBAL - pàgina de subscripció al butlletí MOBAL

Si tens referència d'alguna notícia o document que no figura en aquesta llista i vols publicar-lo ens ho pots fer saber en la següent adreça de correu electrònic: xarxamobal@diba.cat


2006 - 2015. Xarxa MOBAL. Gerència de Serveis d'Infraestructures Viàries i Mobilitat. Diputació de Barcelona.
934 022 195 | xarxamobal@diba.cat | C/ Comte d'Urgell, 187. 08036 Barcelona

Avís legal